Draško Gogov (©MN Press)
Draško Gogov (©MN Press)

Crveno-beli krenuli sa pojačanjima: Gogov se vratio u Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.06.23. | 15:00

Stigao i Nikola Bursać iz valjevskog Valisa...

Crvena zvezda je izborila plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, žele Aleksandar Filipović i saradnici posle godinu dana pauze da vrate klub u elitu, a da bi crveno-beli ponovo bili deo društva najboljih, moraće da ojačaju ekipu.

Krenuli su crveno-beli sa pojačanjima za novu sezonu, posle 15 godina u klub se vratio Draško Gogov, piše Sportklub. Povremeni srpski reprezentativac je u nedavno završenoj sezoni bio član Noazi la Seka, trenirao ga je Stefan Ćirić, a bio je meta Panatinaikosa. Ipak, srpski šampion bio je brži i dostavio bolju ponudu.

Izabrane vesti

Draško Gogov se tako posle godinu dana boravka u inostranstvu vraća u Srbiju. Pre odlaska u Noazi la Sek nosio je kapicu Novog Beograda. U prvoj sezoni je bio najbolji strelac tima i domaćeg šampionata, dok je u drugoj sa novobeogradskim klubom osvojio Superligu i Jadransku ligu, te bio vicešampion Evrope.

U Srbiji je punih osam godina nastupao za Partizan, nakon što je napustio Crvenu zvezdu, dok je u inostranstvu branio boje mađarskog Pečuja i Trsta. Pored Draška Gogova opremu crveno-belih zadužiće i Nikola Bursać iz valjevskog Valisa.


tagovi

Vaterpolo transferiVK Crvena zvezdaDraško Gogov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara